Spelautomater på nätet

Nya spelautomater

Här hittar du de allra senaste och nyaste spelautomaterna! En gång i månaden släpper NetEnt en spelautomat som ofta är riktigt rolig och välgjord! Här har vi samlat de allra senaste spelen på ett enda ställe. Samtliga spelautomater går att spela gratis innan du bestämmer dig för att spela med riktiga pengar. Listan kommer att uppdateras varje gång det har släpps något nytt spel på marknaden!

Här hittar du flera av de senast spelautomaterna och vår lista kommer hela tiden att uppdateras när nya spel släpps på marknaden.

Twin Spin populär spelautomat från NetEnt

Twin Spin

Twin Spin är en av våra favoriter bland spelautomaterna på nätet.

Mega Fortune Dreams jackpottspel från NetEnt

Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams är den jackpott som vi gillar bäst och den har hög återbetalning.

Starburst spelautomat från NetEnt

Starburst

Starburst ger oss chansen att vinna från båda hållen.

De allra senaste spelautomaterna

Om man är intresserad av att spela på spelautomater finns det mängder av olika spel att välja mellan. Det släpps nya hela tiden och vissa stannar kvar och blir populära medan vissa bara stannar kvar ett tag. Några gamla spel är fortfarande väldigt populära och listan vilka dessa är hittar du på fliken Bästa spelautomaterna. Men visst är det alltid kul med lite nytt och fräscht och här har vi skapat en lista med bara de allra senaste spelen som har släppts från bland annat den svenska spelleverantören NetEnt. Listan kommer hela tiden att fyllas på så du lätt kan hitta alla spel på ett och samma ställe!

- 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller